Optical Art

Optical Art onderscheidt zich al 30 jaar binnen Nederland en ver daarbuiten door haar trendy of juist klassieke, eigentijdse brilmonturen. Onze collectie brillen komen van alle windstreken wereldwijd en ook Nederlandse productie, zowel voor groot als klein mag u bij Optical Art zijn.

Naast deze monturen hebben we ook een geheel eigen collectie monturen welke in de voorradige kleuren te verkrijgen zijn en speciaal zo nodig voor u op maat gemaakt kunnen worden, zowel in acetaat als buffelhorn. Hierbij kunnen veer(poot)lengte, boxmaat (grootte/glas) en de neusbreedte worden aangepast. Verder hebben wij een collectie echte vintage, ‘New Old Stock’ (NOS), en zowel totaal gerenoveerde gedragen oude brillen, metaal, acetaat, buffelhorn, en voor de echte liefhebbers schildpad-turtle (NOS). Onze tweede vestiging in het eeuwenoude pand “Poort van Zoudenbalch” aan de Mariastraat is de Optical Art Boutique. Hier vindt u de gehele collectie van dit veelzijdige Franse merk, met gerust hart kunnen wij stellen, één van de leukste en mooiste wereldwijd. Benieuwd hoe de monturen worden gefabriceerd? Klik hier.

FietsOpJeNeus  is onze unieke kinderbrillen-shop in shop kinderbrillenwerf. Deze vindt u op onze overdekte privewerf met uitzicht het water van de Oude-grachtenDomtoren aan de Lijnmarkt 40. Hier bevindt zich onze gehele collectie kinderbrillen, één van de grootste van Nederland.

 

Heeft u nog een oud montuur waar u gehecht aan bent of nog zo eigentijds is, van kleur af of met breuk? Wij met onze liefde voor het oude kunnen bijna alles opknappen, bij mogelijkheid komt uw oude montuur dan weer als nieuw voor de dag. Metalen monturen kunnen met lasertechniek worden gerepareerd en/of opnieuw worden verguld of gekleurd in de kleur die u zelf kiest (gerefurbishd) , met een garantie van twee jaar. Acetaat opnieuw gepolijst, voorzien van neussteuntjes, inlassen van nieuwe scharnieren of een acetaatmontuur volledig opnieuw geproduceerd.

"If you have to live in a crowd,
you don't have to look like it."